SHOP

FAMOUS JR
September 3, 2019
FAMOUS 6 – XPRESS
September 3, 2019

PURSUIT 200 CARBON (XPRESS2)

Pursuit 200 Carbon e моќна, прецизна on-trail скија со карвинг перформанси за скијачи на почетно-средно ниво. Prop Tech технологијата овозможува адаптивен торзионен флекс за подобрување на контактот на кантовите и зголемена контрола, додека пак Power Turn Rocker овозможува брзо, лесно вртење на скијата дури и во услови на тврд снег.

https://www.rossignol.com

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: PURSUIT 200 CARBON (XPRESS2) Categories: , ,

Димензии: 149, 156, 163, 170, 177
Тежина: 2.9 KG/Пар (163cm)
Везови: XPRESS 10 B83 Black White
Материјал: POPLAR WOOD CORE
Конструкција: CAP
Радиус: 13m
Rocker: POWER TURN ROCKER
Sidecuts: OVERSIZED SIDECUT
Sidecuts dimensions: 126-74-111
Димензија на врвот: 126
Димензија на опашка: 111
Димензија на половина: 74