SHOP

RELOAD
October 29, 2020
POINT BREAK JRS
November 4, 2020

NO PUNCTURE HASSLE

2,190.00ден 1,752.00ден

29 in stock

За Road, XC, Enduro, Downhill
Запечатува дупки до 6мм
Запечатува порозни гуми и празнини околу бандажи
Трае до 6+ месеци во умерена клима *
Содржи врвни молекули за да пополни големи дупки
Вклучува уникатен систем за откривање на УВ зраци што ги потенцира сите дупки
Не е корозивно и лесно се мие со вода
Без амонијак
CO2 компатибилен
Минимален износ за гума:
(додадете до 30 ml дополнително за зголемена заштита)

Road: 30-45ml
MTB 26-27,5″: 60-75ml
Cross 700c: 60-75ml
MTB 29″: 105-140ml
Downhill: 120-140ml

Grupa

Kolicina

Brend