SHOP

SPRITE STRIPE
September 3, 2019
BINOCULAR 10X25
September 3, 2019

MONZ CHILD-WHEEL 12″ HI-TEN

4,690.00ден 3,752.00ден

Велосипедот без педали, исто така познат како педалогички велосипед, е идеален за дечиња од 2 до 5 години. На овој велосипед, детето се учи да се движи самостојно, почнувајќи со претпазливи чекори, кои постетпено ќе ги забрзува и потоа ќе ги поткрева нозете целосно, со тоа ќе се движи во баланс. При секое губење на балансот, детето инстинктивно ги става нозете на подлогата, и за брзо време се учи да држи баланс. На овој начин децата учат да го проценат ризикот, кој пак е составен дел од забавата при возење велосипед.

SKU: 3096013100 Categories: ,

Рамка: steel frame welded
Амортизер: /
Заден Амортизер : /
Сопирачки: rear wheel “band brake”
Менувачи: /
Шалтери: /
Обрачи: plastic wheels
Запчаник: /
Ланец: /
Гуми : pneumatic tyres 12 1/2 x 2 1/4 (in PAK Limit)
Седло:

Brend

Tip

Pol

Golemina na trkalo