SHOP

Woman Jacket Fix Hood 31W0076
January 9, 2023
Man Jacket Zip Hood 31W0307
January 9, 2023

Man Jacket Zip Hood 31W0127

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: Man Jacket Zip Hood 31W0127 Categories: ,

Скијачка Јакна
Четиринасочно растеглива
Водоотпорност: 20.000mm
Дишливост: 10.000 > g/m²/24h
Водоодбивен финиш на материјалот, шавови целосно залепени

Pol

Brend

Golemina

, ,

Grupa

Boja