SHOP

HYBRIDE LANAO 2 AL
September 3, 2019
LECTOR 2.9 LC
September 3, 2019

LANAO 2 AL

39,990.00ден 23,994.00ден

ЛАНАО велосипедите се совршени велосипеди за дами кои немаат големо искуство, но сакаат да се придружат во возењето и да се забавуваат на велосипед! Тоа е апсолутно добар велосипед чија геометрија е совршено избалансирана на возачот и пренесува голема сигурност и стабилност со својата ниска поставеност. Ние обрнавме големо внимание на едноставно ракување со супериорна и агилна реакција во секоја ситуација. И ние имаме совршен LANAO достапен за секој тип на велосипедист.

SKU: 17MS4529 Categories: ,
Brend

Tip

Pol

Golemina na ram

Golemina na trkalo

Kategorija

, ,