SHOP

LECTOR 6.9 LC
September 3, 2019
SPIDER PLUS 2
September 3, 2019

KATO 2.9 AL

34,990.00ден 27,992.00ден

KATO велосипедите се брзи, разновидни hardtail велосипеди кои без проблем можат да се справат со нагорнини, но пред сè ви овозможуваат да опуштено возење. Тие доаѓаат со компоненти со исклучително ниско ниво на одржување. Меѓу широкиот спектар на KATO варијации, можете да го одберете совршениот велосипед за вас.

SKU: KATO 2.9 AL Categories: ,
Brend

Tip

Pol

Golemina na ram

, , ,

Golemina na trkalo