SHOP

ALLTRACK PRO 110 – WHITE
September 3, 2019
TRACK 70 WOMEN – BLACK
September 3, 2019

HERO WORLD CUP 110 MEDIUM – WHITE

24,690.00ден 14,814.00ден

Одликувајќи се со новата Dual Core shell технологија HERO WORLD CUP 110 MEDIUM е моќна ски кондура со високи перформанси и анатомски 100мм за скијачи експерти. Развиена за ски натпреварувачи, новата иновативна Dual Core конструкција обезбедува динамична отпорност и флексибилна контрола ја прави оваа ски кондура како природно продолжение на Вашата нога за подобрена прецизност и целосна контрола при вртењата.

https://www.rossignol.com

Clear
SKU: HERO WORLD CUP 110 MEDIUM - WHITE Categories: , ,

FLEX индекс: 110
Last индекс: 100 мм
Тежина: 2,11 кг/кондура ( големина 26.5)
Liner: Powerstrap width 40mm;
Technology PRE-SHAPED LINER CUSTOM OPTISENSOR;
Жабици: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS;
4 MICRO 100% Aluminium
Cuff: Полиуретан
Shell: Полиуретан; Technology DUAL CORE