SHOP

FAMOUS 2 (XPRESS)
September 3, 2019
MACH1 MV 120
September 3, 2019

BLACK PEARL 88 (FLAT)

30,790.00ден 15,395.00ден

Како најпродавана женска скија, Black Pearl 88 се карактеризира како разноврсна, All-Around скија нудејќи скијање на секаков тип на ски терени. Со ширина од 88мм како и специјално наменетата конструкција за жени Carbon Flipcore W.S.D. Моделот Black Pearl се истакнува при возење на табани ски терени, низ шуми, на нерамни терени или пак доколку возите powder.

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: BLACK PEARL 88 (FLAT) Categories: , ,

Должини: 142-152-159-166-173 cm Sidecut: 126-88-110 mm (@159cm) Радиус: 14m (@159cm) Тежина: 1.450g +/- 50g (@159cm) Везови: Нема Конструкција на скија: Sandwich Compound Sidewall; Carbon Flipcore W.S.D. Technology Ниво на скијач: Напредно-средно / Експерт

Boja

Brend

Pol

Grupa

Golemina

,