SHOP

RELOAD
October 29, 2020
POINT BREAK JRS
November 4, 2020

BIO DEGREASER

750.00ден

6 in stock

Био формула која лесно продрува и во најтешките масни наслаги
– Се користи за сите видови на ланци и запчаници
– формула која лесно Се раствора со вода и Се штити околината
– Остранува и водоотпорни масти

Grupa

Kolicina

Brend