SHOP

RELOAD
October 29, 2020
POINT BREAK JRS
November 4, 2020

BIO CHAIN CLEANER

650.00ден 520.00ден

7 in stock

Брзо и ефикасно Остранува масло и нечистотија
– Безбеден за сите видови на ланци
– формула растворлива со вода за лесно испирање
– Продира низ масни наслаги за намалување на триењето
– Биоразградлив

Grupa

Kolicina

Brend