SHOP

SDURO HARDNINE 4.0 400WH 9-G ACERA
September 3, 2019
EDGE 130
September 3, 2019

BINOCULAR 10X25

Двогледот 10×25 од германскиот производител Braun Phototechnik е одличен избор за уживање и набљудување на секојдневието. Неговата компактност и мала тежина го прават одличен Ваш придружник при уживање во било која градска средина

https://braun-germany.de

SKU: BINOCULAR 10X25 Categories: ,

Зум функција: 10 пати
Вид на леќа: ULTRALIT ®
Дијаметар на леќа: 25mm
Ширина: 66mm
Висина: 118mm
Тежина: 190gr

Brend

Kategorija

Boja

,