SHOP

CRUISER
December 10, 2019
LUNCHBAG – Rocket
December 10, 2019

BELL scootersaurus

590.00ден 502.00ден

Флексибилна силиконска лента со повеќекратни опсези на ширина на шипката. Одлично за скутери и велосипеди. Лесно за прицврстување, водоотпорно и целосно безбедно.

Продолжи кон веб страната на Micro

18 in stock

SKU: AC4418 Categories: ,

Наменета за: Скутери и Велосипеди
Ширина на волан: 20-30мм
Тежина: 50г