Блог

декември 6, 2019

КАКО ДА ОДБЕРАМ СООДВЕТНИ СКИИ

Избрав проданвница за скии, сега што? Oдбравте продавница и сега вработените ве прашуваат дали сакате специфични скии или тие да изберат за вас според вашите потреби […]
март 28, 2019

Пролетна подготовка на велосипеди

Полека но сигурно ни доаѓа пролетта која со себе носи подолги и соневи денови. Идеален моомент да го разбудите вашиот велосипед од зимски сон и да […]
март 15, 2019

Што е Турно скијање

Што е Турно скијање Турно скијање не е обично скијање. Турно скијањето во последните години стана се повеќе популарно кај љубителите на природата и спортот и […]